2023-02-12 30 瀏覽
銅鑼灣登龍街食街一向都係好多人既飯腳點因為好多唔同餐廳都係個條街🤣近排就見到有好幾間都轉左而呢間韓國餐廳係新開就去試下😌唔想等位想叫外賣仲可以預先係網上order🛒-Dinner Set 2人餐 $499包左勁多野有Salad/Pizza/炸雞或者意粉/飲品🥹食到個個都飽到要打包走😂-Salad呢個Salad份量比我想像中大😂但都好既因為食太多芝士會覺得膩到時又食下沙律菜中和下🤣-Pizza芝加哥Pizza可以揀雙拼!小編決定揀d平時少見d既香芒大蝦同蟹肉樂園味😌不得不讚個Pizza係超級拉cheese岩哂芝士控😋個pizza皮都好特別似係用左黑糖整啡啡黑黑咁食落甜甜地🤣-炸雞炸雞都有4隻味揀但就冇得雙拼🤣有蜜糖芥末/雙重芝士/甜酸/經典甜辣!蜜糖芥末配炸雞係最夾因為個芥末味好fresh冇咁易覺得膩😂炸雞完全冇骨而且肉質juicy不過略兼個脆漿太多🤔-藍乳酸特飲/凍柚子蜜藍乳酸其實唔係檸檬味都係乳酸味😂但幾解膩酸酸地😋

Salad

Pizza

炸雞

藍乳酸特飲/凍柚子蜜
藍乳酸其實唔係檸檬味都係乳酸味😂但幾解膩酸酸地😋
2023-02-07
  • 蜜糖芥末炸雞(半份)