Mano (The L. Square)

銅鑼灣Mano最近做緊好抵嘅優惠可以以六折食到原價$888嘅二人套餐或者七五折食正價餐牌嘅嘢食😍包晒餐湯同出名嘅甜品Tiramisu🔥 唔怪得之我去到都full house! 大家去之前記得book枱呀巴馬火腿藜麥牛油果沙律是日餐湯南瓜湯(兩份)8OZ 意大利牛柳 配火箭菜相信最吸精就係呢一個煮得啱啱好嘅里脊肉,係牛入邊最嫩嘅部位~最適合就係煮到三分熟😝完全冇筋!再配埋佢嘅香醋牛肉汁超好食~香煎北海道帶子三文魚籽龍蝦汁扁意大利麵扁意大利麵比較厚身有咬口,再配上龍蝦汁同埋帶子海鮮香味濃郁😙甜品嘅部份係一個芝士蛋糕同埋Tiramisu ,芝士蛋糕非常軟熟同埋好鍾意佢個餅底好實淨! 而Terms嘅mascarpone cheese好香,咖啡酒味亦都好平衡🥹💕兩個都好鍾意,不分上下!

巴馬火腿藜麥牛油果沙律
是日餐湯南瓜湯(兩份)

8OZ 意大利牛柳 配火箭菜

香煎北海道帶子三文魚籽龍蝦汁扁意大利麵