2018-09-25 82 瀏覽
約左兩個朋友平日lunch過黎試新野食,雖然棟大廈唔難搵,但上到去竟然差d搵唔到個門口原因係餐廳大門都係關住而且寫上只供會員進入,好搞鬼真係好鍾意呢間餐廳嘅環境,雖然平日lunch食完飯仲要去番工,但周圍好多花草佈置好有假日偷閒feel,可以好好咁放鬆一下心情因為3個人所以嗌左3個set lunch share,但一上菜就知大鑊,每樣份量都相當大。首先就係差唔多枱枱都嗌嘅饅魚蛋包飯,呢個配搭絕對唔會難食嘅,但味道亦唔特別,饅魚多骨食起黎要小心。呢個冷烏冬就有d失望,材料唔少但略淡,蝦感覺唔算新鮮。呢個pizza係最好食嘅,可惜因為份量太多亦係食剩得最多嘅。其實每樣野食都唔難食,但正如店名一樣麻麻地啦不過不失,食野注重環境嘅人倒不妨過黎一試。
原因係餐廳大門都係關住而且寫上只供會員進入,好搞鬼

呢個冷烏冬就有d失望,材料唔少但略淡,蝦感覺唔算新鮮。