2023-12-04 38 瀏覽
成日聽同事講銅鑼灣呢間餐廳性價比好高,果然冇推介錯👍今次先試咗lunch set .. 環境好闊落,有service ! 食物質素爆燈,性價比極高❤️一坐低,侍應就serve 牛油同埋麵包,有牛角包同埋芝士忌廉包,都好好味,最驚喜嘅係原來可以無限refill 㗎😍😍😍我哋忍唔住都叫咗refill jor 1 round .前菜:日式燒鳥免治雞肉棒有咬口,醬汁甜甜地,配埋薯仔沙律好開胃。南瓜湯呢個南瓜湯真係極重南瓜味,感覺得到佢哋落足料,啖啖南瓜蓉,超正!同埋佢哋個碟係熱碟,令到湯保持住水準,抵讚!主菜:大蝦海膽醬意大利粉$198呢個超creamy … d 蝦好大隻,配埋海膽醬,再配埋面頭嘅三文魚子,完全唔覺得漏,好好味❤️香煎比目魚配芥末忌廉汁$198條魚勁大塊,最欣賞係煎得一啲都唔油膩,啲魚肉好林,配埋個醬同埋配菜食,完全係酒店級五星級享受❤️呢個價錢已經包埋前菜同埋餐飲,好抵。跟住原來我哋打過去訂座,有85折😱咁抵嘅情況下,我哋即時叫多2道菜🤣🤣🤣加配:北海道帶子刺身薄片$78呢個係我最鍾意食,超鮮甜!北海道帶子本身已經好鮮甜,再配埋三文魚子,合拍道爆登!呢個係我大愛❤︎法式生牛肉他他$8
成日聽同事講銅鑼灣呢間餐廳性價比好高,果然冇推介錯👍

前菜:
日式燒鳥免治雞肉棒
有咬口,醬汁甜甜地,配埋薯仔沙律好開胃。

南瓜湯

主菜:
大蝦海膽醬意大利粉$198

香煎比目魚配芥末忌廉汁$198

加配:北海道帶子刺身薄片$78

法式生牛肉他他$85
超誇張,份量好大,又高質!性價比爆燈⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️