新年去銅鑼灣行街同去花市,近近地就喺Time Square附近搵好嘢食,又去食我哋最愛嘅Burger🍔呢間小店門外好有復古藝術風格,入到去裝飾畀人一種意式異國風情感覺,牆上掛上小丑面具裝飾、堡壘吊燈,畀但種神秘感覺呢間餐廳主打西式漢堡包同Gelatos雪糕,今次分別叫咗煙肉芝士牛肉漠堡(combo) 同猪肉漢堡(original)漢堡即叫即做、煙肉炸得好脆口,本身好鍾意食較焦脆嘅煙肉🥓所以特別鍾意煎得好脆嘅口感,加埋半溶嘅芝士🧀同薄薄青醬,食落就天juicy牛肉分量都不少,牛味好香,薯條份量都好大~豬肉漢堡一樣都好juicy,同樣有煙肉、芝士、生菜、蕃茄,而且夾雜住好多洋蔥,夾埋豬肉食就更香口又唔肥膩,份量好足,豬肉肉質結實多汁~Rose Mulberry Cream Gelato Gelato 雪糕口感香滑,Rose Mulberry味道好香,食落會咬得嘅籽,好有口感,而且好creamy,食完好滿足💗銅鑼灣人來人往,小店位於主街後面,相對冇咁嘈,坐位舒服,價錢相宜,靜靜地享受午/晚餐都係不錯選擇👍🏻

牛肉分量都不少,牛味好香,薯條份量都好大~

Rose Mulberry Cream Gelato