唔知點解一路都冇留意到呢間喺希慎嘅世外桃源,好有一種鬧市中一處休息嘅地方,佢樓底好高,有墨西哥風格嘅壁畫,仲開通咗一邊係露天位,即使係星期二去都好有tgif嘅感覺🤣呢度嘅嘢食唔算貴,亦都份量好足食到好飽,同埋種類非常多,下次去會想試埋main course/pasta/pizza🤤同埋香港都比較少墨西哥餐廳,就算有都可能食物選擇比較少,所以小編真係好開心搵到呢間咁舒服嘅餐廳🥰1800-1930係Crazy Hour,有幾款酒都只係$48,如果你早少少三點嚟,仲可以$18一杯酒,真係可以飲到你醉😂Onion Rings擺得好靚,好似整kebab嗰啲鐵棒咁串住啲洋蔥圈,食落唔算好有驚喜,但係整得大大舊好滿足,加埋佢個BBQ醬就更夠惹味😆Hot Wings係有少少辣嘅雞翼,個皮整得好脆好夠味,入面嘅肉都夠滑,點埋佢個醬將隻雞翼昇華,食下食下已經食晒成兜🥸Nachos真係好味,感覺唔似喺街買嗰啲,係會有一種堅韌嘅感覺唔係咬完就冇咗,加埋必點嘅sour cream+guacamole同埋滿滿嘅芝士,邪惡得嚟又會忍唔住食晒佢😈Taco Tuesday係一個美國嘅飲食文化,即係有得賣taco嘅餐廳都

Onion  Rings

Hot  Wings

Nachos(Regular)

Tuesday  Taco
Taco Tuesday係一個美國嘅飲食文化,即係有得賣taco嘅餐廳都會喺星期二賣平啲,而呢間餐廳就係每個taco只係賣$11.99,好想食多幾舊但食其他小食已經食到好飽🤣下次嚟一定會留肚食多啲唔同種類嘅嘢🥳
2021-03-10
Onion  Rings
Hot  Wings
Nachos(Regular)
Tuesday  Taco