2023-06-09 39 瀏覽
本人好中意食辣,同時又好中意拉麵濃郁嘅味道,鬼金棒一次滿足晒我兩個願望 增量叉燒x2辣麻味噌拉麵朋友係食肉獸,叫左依碗有兩大舊叉燒嘅拉麵,另外再加左拉麵必叫嘅味玉(溏心蛋)~ 叉燒肥瘦均勻,滷得入味,肉質唔柴!而且真係好大舊,十分抵食~溏心蛋係真係溏心,橙色嘅蛋黃呈啫喱狀,並無熟晒亦唔係太生味道亦相當不錯,並無太鹹而蓋左蛋嘅香味!辣麻味噌沾麵既然朋友叫左拉麵,我就叫左沾麵試試有咩分別~ 同樣係小辣小麻,但沾麵嘅湯底比拉麵嘅更濃厚,所以食落會更重口味~沾麵亦十分掛湯,令到每一啖都十分有滿足感~美中不足係依度嘅沾麵冇得選擇冷麵,因為我覺得熱湯配冷麵先係沾麵最好食嘅食法!希望佢遲啲可以提供更多選擇比顧客~食拉麵/沾麵咁濃味嘅嘢食,都係要配番汽水先過癮!純帶一提依度仲提供一次性圍裙防止你食麵嘅時候彈到自己,十分貼心!埋單三百蚊唔洗,好抵啊!

增量叉燒x2辣麻味噌拉麵

溏心蛋係真係溏心,橙色嘅蛋黃呈啫喱狀,並無熟晒亦唔係太生
味道亦相當不錯,並無太鹹而蓋左蛋嘅香味!
辣麻味噌沾麵

沾麵亦十分掛湯,令到每一啖都十分有滿足感~

食拉麵/沾麵咁濃味嘅嘢食,都係要配番汽水先過癮!

埋單三百蚊唔洗,好抵啊!