2024-01-19 107 瀏覽
前幾日同啊媽嚟到銅鑼灣呢邊食個dinner,我哋揀咗時代廣場呢間西餐廳,佢嘅裝修好靚好舒服~幾適合同屋企人朋友或者情侶嚟試吓~廚師精選沙律佢係一道好精緻嘅前菜,蟹子蝦肉配青豆醬~幾鍾意佢嘅蟹子蝦肉,蝦肉色食落好彈牙,青豆醬幾特別嘅感覺酥皮龍蝦湯表面嘅酥皮好香脆,湯熱辣辣,香濃好好味😋 仲有濃郁嘅龍蝦味~酥皮配埋湯一齊飲,成個組合好正香草牛油焗龍蝦尾意大利飯一大碟有一大條龍蝦尾🦞龍蝦肉食落覺得好新鮮好爽口~意大利飯好creamy~配埋佢嘅醬汁好正慢煮東星魚柳配藍青口海鮮汁東星魚柳好香,食落唔會覺得腥,藍青口海鮮汁好有鮮味朱古力心太軟流心嘅心太軟~中間嘅朱古力醬好香甜,朱古力🍫味好濃郁,熱辣辣嘅感覺~外層朱古力蛋糕🍰幾濕潤幾好味😋配埋佢嘅雲呢嗱雪糕🍦一流提拉米蘇好香甜嘅提拉米蘇~有香濃嘅咖啡味☕️仲有軟滑嘅忌廉

廚師精選沙律

酥皮龍蝦湯

香草牛油焗龍蝦尾意大利飯

慢煮東星魚柳配藍青口海鮮汁
東星魚柳好香,食落唔會覺得腥,藍青口海鮮汁好有鮮味

朱古力心太軟

提拉米蘇