蘇媽蘇媽唔單止門面靚,入邊嘅裝修仲好有特色。一字骨肉骨茶要先飲咗個肉骨茶先,之後再食入邊嘅餸菜,記得要調校自己喜歡嘅醬油,之後再叫店員添返熱辣辣嘅肉骨茶,一字骨都算多嘅大概有四條,仲有豆腐卜,同埋金菇,肉骨茶嘅味道非常之濃,好飲。招牌砂煲老鼠粉,店員嚟到都提我地要趁熱攪拌,撈勻咗之後食,入邊嘅魚仔好鹹香,仲有老鼠粉好彈牙,撈埋一齊嘅口感係彈牙仲有魚仔嘅鮮味。馬來黑叉燒,叉燒半肥瘦,加上蜜糖嘅味道,真係難以抗拒,如果好怕肥肉嘅人可以選擇淨係食瘦嗰部份,不過我真係抗拒唔到,個腩肉係非常之油分豐富。馬來西亞串燒(6串),串燒加埋沙嗲醬,簡直係好有馬來西亞嘅風味。甜品就點叫一個海南鴛鴦燒麵包,呢個麵包入邊有一塊厚厚嘅凍牛油,再配合埋熱辣辣烘咗嘅麵包,加上咖央醬,可以話係內冷外熱,仲要脆卜卜,真係減肥都要放埋一邊先。
蘇媽蘇媽唔單止門面靚,入邊嘅裝修仲好有特色。

一字骨肉骨茶
馬拉沙嗲串燒