餐廳: Nafafa Thai Cuisine & Lounge
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
卧虎藏龍新派泰式料理🇹🇭店內裝潢時尚典雅,感覺高級有氣派👑價位比一般泰國料理餐廳高啲啲,但整體食物味道好,質素高,菜式賣相花過心思,地段高級,值得嚟打個靚卡🫶🏻餐前送上一份餐前小食菠蘿炸花生豬肉碎🍍冬蔭公湯酸度辣度椰度都好balance,少少香茅等香料調味,開胃之選😌有兩大隻虎蝦,食落爽口彈牙,新鮮入味;Nafafa蝦餅唔係啲渣嘢人工膠,食得出係人手打嘅蝦肉,超級彈牙😍外層香脆,唔油👍🏻Nafafa蒜蓉包極香脆,中間放咗食用花好靚,設計有heart!肉碎生菜包肉碎炒得香口,少油,微辣🌶黑松露豬頸肉炒飯,豬頸肉外皮燒到好焦脆,食落唔韌,有肉香又juicy;飯炒得乾身爽口,上面舖滿蛋絲,每啖都有淡淡嘅黑松露味👍🏻全部份量都幾多,已經半飽狀態但都忍唔住叫多兩個甜品🤣椰香芒果糯米飯有斑蘭、蝶豆花、白糯米飯3隻顏色,煙煙韌韌口感十足,芒果好熟好甜一啲都唔酸,椰漿甜度適中,最啱開心Share😋椰汁馬蹄冰椰汁味濃厚🥥感覺清新冰涼,必叫❤️😎✨

肉碎生菜包
Nafafa冬蔭公湯