仲叫牛駅嘅時候已經想黎試下,原來而家改咗叫牛站,打邊爐依舊係我嘅至愛😎放題乜都有唔使揀,想食咩就夾咩,啱晒啲有選擇困難症嘅朋友😆▪️美國SRF極黑和牛片餐120分鐘 $298湯底我就揀咗椰子雞湯🥥,主要係一入到嚟已經聞到人哋個鍋勁香,好重椰子味。湯底呈奶白,而且好足料,除左厚切椰肉仲有成半隻雞喺入面我食嘅呢嗰餐就有美國SRF和牛,切得偏大塊,肥瘦適中。海鮮方面有大蝦🦐、帆立貝、花膠、沙白等自助區真係我暫時食過咁多間放題火鍋入面最多嘢揀嘅一間,丸類款式部份係出面少見,例如係企鵝丸、日式花花、福袋等,比較有特色另外仲有幾款放題炸物,例如鹽酥雞、芝麻雞翼、炸雲吞,淨係嚟呢度已經可以滿足晒😋😋特別一讚佢哋嘅炸乳鴿都係任食‼️又脆又嫩,大推🌟飲品方面,除咗汽水果汁呢啲,又有清酒、梅酒。日本啤酒有Asahi、Sapporo、Nippon Chu-Hi😍😍成本都唔平,係到飲酒都抵🤓另外推介佢哋嘅鴨屎香檸檬冷泡茶,完全追上而家鴨屎香檸檬茶熱潮🤩唔甜而且味道清新解膩雪糕雪條🍦款式亦都好多,雪糕有貨size嘅Haagen dazs,有我最鍾意嘅綠茶味🤭除咗有唔同品牌嘅雪條,仲有自助雪糕機、爆谷機、軟糖任夾放題

▪️美國SRF極黑和牛片餐120分鐘 $298

放題120分鐘好足夠,唔使食到趕住走,一食完店員就即刻幫手收碟,好有效率👍🏻overall黎講性價比好高,好多款式