2020-06-28 605 瀏覽
母親節帶媽咪黎食燒肉,早一日book左位,可能節日關係都幾多人食,再等多15分鐘就入座,有員工會走黎講解有d咩可以升級,like佢地fb就可以有個免費壽喜燒。講解完就開始點得肉及其他野食,我地每人加左錢升級食澳洲M5和牛,其實我覺得都唔洗加,因為都唔係特別好食!同埋我地胃口比較細,所以佢原來果d都夠食!除左肉,蔬菜,菇之外,佢都有其他小食,飯同埋烏冬!我地覺得個鰻魚飯都ok既,咁當然一定冇出面日本餐廳咁出色啦。烏冬就普通,唔會話有咩特別!而個免費壽喜燒,真係都係普通,見佢免費送就可以試下既!飲品方面,佢有個雪櫃,而你想飲酒,都係要加錢先可以任飲!同埋想講個爐板既窿位太大,有幾次d比較細既食物都飛左落去!總體黎講都係普通,價錢方面都唔太抵食。
牛肉
豬肉雞肉