今次我哋去咗間地點好方便,而且環境氣氛都唔錯嘅西班牙餐廳🥰餐廳除咗室內,仲有佈滿燈飾嘅室外位置,如果約埋一班朋友黎摸吓杯底🍸傾吓偈都應該幾chill幾正😍🦪Hokkaido Scallop Ceviche ($128)北海道帶子刺身又大又厚,仲要有好多塊🫢鮮甜帶子淋上麻油柚子醬,再加埋魚籽同生果,鹹香中帶點清新,係道精美又好食嘅開胃菜😋🥪Pan Seared Foue Gras Toast ($68/pc)鵝肝表面煎得夠乾身,所以就算我影咁耐相下面嘅多士都保持到酥脆😛一咬落去鵝肝油脂滿滿,但加咗酸甜青瓜柚子莎莎,減低油膩感👍🏻🥘Blue Mussels in Singapore Laksa ($188)白酒/忌廉青口就食得多😆喇沙青口真係未試過😛用蕃茄做基底再加入喇沙調味,真係好惹味🤤店員見我哋食醬汁都食得咁滋味🤫介紹我哋一個秘密食法🥖加個Baguette($38)食盡哂啲醬汁佢😂強烈建議即呢個食法加入menu😌因為啲汁真係好食到一滴都唔可浪費😙😙😙🥩Spanish Acorn Fed Iberico Pork Rack ($238)黑毛豬鞍架好大塊好厚身🤩最重點就係周邊嗰層肥膏,燒得

Hokkaido Scallop Ceviche

Pan Seared Foue Gras Toast

黑毛豬鞍架好大塊好厚身🤩最重點就係周邊嗰層肥膏,燒得香口唔油膩🤤肉加脂肪配合甜甜酸酸嘅薑橙醬汁,邪惡但一啲都唔膩😝😝配菜羽衣甘藍炸過後又香又脆勁好食😋平時好怕食雨衣甘藍覺得佢好硬好乾😥最初仲怕咁多會食淨哂😂點知最後食唔停口😝

🥨Churros ($88)
食得西班牙菜點可以唔食churros😙最初見到黑色星球🌑真係唔知係咩😆點知打開有驚喜,肉桂香迎面而來😌😌外脆內軟,唔怕甜嘅沾埋士多啤梨朱古力醬更滋味😛
Churros

🍸Dance Tonight ($108)
🍹Tropical Wind ($108)
其實呢度環境真係好啱朋友飲杯酒傾吓偈🤣我哋兩個弱弱唔飲得🫣不過唔怕😛mocktail 都有唔少選擇🥰最後揀咗杯莓果茶同熱帶果奶🍹兩杯都好清新,唔會有平時嗰種好重糖漿嘅假甜👍🏻
Dance Tonight, Tropical Wind

Hokkaido Scallop Ceviche