呢間位於銅鑼灣嘅樓上cafe,唔知已經回訪咗第幾次💛 一嚟鍾意佢哋嘅餐廳環境夠晒玩味啱晒打卡,二嚟鍾意佢哋嘅嘢食時不時都會幾創新😆 就好似以下其中一對菜式咁🤟🏻呢度菜式幾乎每次嚟都會嗌,可以話喺呢度嘅招牌菜!牛舌燒至色澤金黃,食落外皮焦香,內裡嫩滑,加埋啲鹽調味,口感豐富,絕對值得一試🤩呢個喇沙龍蝦汁配大蝦長通粉係seasonal菜式🙌🏻 喇沙汁辣辣哋,配埋龍蝦汁又好香濃,大蝦夠新鮮,食落非常爽口彈牙,而長通粉煮得剛好,食落al dente,成道菜式整體都好夾😋南瓜蟹肉燴飯都幾唔錯,個汁夠creamy,份量剛好,唔會太多或太少,令每一啖飯都掛到汁😋 個南瓜汁食落甜甜地,蟹肉夠鮮味,整體好滿足!而飲品方面,我哋嗌咗杯mocktail叫Yuzu-U,係由菠蘿、橙同柚子混合而成嘅特飲,味道清新,越飲越開胃😆我哋仲嗌咗杯桃味嘅1664,飲落幾清爽,口感輕盈微酸,都幾啱女仔飲,值得一試!

悉尼招牌鹽燒牛舌

喇沙龍蝦汁配大蝦長通粉