💛🤍💙全餐卡路里為0💬發夢食咩都冇熱量,怕咩喎🤭今次去咗十八夢發咗個靚夢😚發夢睇咗個沉浸式歌舞劇表演同埋嘆咗個夢之菜單🤪❣️Dream MENU 夢之菜單❣️ $1680/ppl坐低之後會有當日嘅夢之菜單,菜單上有寫低演岀場景同埋菜名💃🏻依個沉浸式歌舞劇表演由詹sir監製,表演好華麗好特別,配合返餐廳名「夢」💬-雖然話人冇夢想同條鹹魚有咩分別,但依個表演似乎可以幫大家搵返昔日同當下嘅夢想😳,仲幫大家克服惡夢😌每個場景都有好新鮮,演員穿梭喺觀眾席之間表演,成個感覺好close 好親切✨-入夢夢域使者 MR.D萝域盛宴🧡夢海浮沉🧡羅馬蕃茄羅勒湯,口感細膩入微🍅加埋吐司粒食,脆卜卜🍞夢囈重複夢夢謎語💜舊歡魚夢💜打開玻璃盒,會有蝴蝶飛岀嚟😝玻璃盒入面有五款時令刺身,每次都唔同㗎😳全部都好新鮮,不過最正就係生蠔🦪入口滑溜,仲有topping豐富口感!游完驚夢Limbo 夢薄獄💚原野夢圍中的夢朱豬💚慢煮伊比利亞豬鞍配自家製蘋果無花果蓉,依個豬鞍肉嘅質素好高,食落口軟腍肉味香!🐽仲好juicy添!沾上蘋果無花果蓉一齊食,解膩又清甜🍎賣夢🤍甜椰椰夢歌🤍甜品以白雲為造型,睇完表演食埋甜品應該唔會再一嚿雲掛?
💛🤍💙
全餐卡路里為0💬

❣️Dream MENU 夢之菜單❣️ $1680/ppl
入夢
夢域使者 MR.D
萝域盛宴

🧡夢海浮沉🧡
羅馬蕃茄羅勒湯,口感細膩入微🍅加埋吐司粒食,脆卜卜🍞

夢囈

💚原野夢圍中的夢朱豬💚
夢海浮沉

賣夢

🤍甜椰椰夢歌🤍
甜品以白雲為造型,睇完表演食埋甜品應該唔會再一嚿雲掛?😶‍🌫️入口有朱古力嘅香甜同埋椰子清香🥥,切開仲見到有芒果夾層🥭酸酸甜甜好好味!
原野夢圍中的夢朱豬

馬上嚟夢露
捕夢人
圓夢
甜椰椰夢歌

依個全港首個嘅5D 沉浸式歌舞劇表演,由 02月14日晚上開始公演啦!想食飯之餘仲有聽覺、視覺、嗅覺、觸覺、動感嘅享受?快啲把握機會book 位啦!🤭(我都係預早咗一個星期先訂到位咋🥹體驗到咁精彩嘅夢真係好正!BTW記得save post,方便向店員查詢有關套餐啦❣

📍十八夢
📍銅鑼灣登龍街18號V Point 6樓