2019-05-03 183 瀏覽
難得今日放假出咗嚟銅鑼灣行誠品,食嘢諗住去返百樂,點知撞正lunch time 排晒長龍🤢上次晚市諗住成大班朋友食sodam已經係多人到我地放棄離場,今次等咗5、6部lift 上到去竟然有位😍二話不說坐底嗌咗個太陽芝士炸雞,因為佢有芝士多到滿瀉嘅農夫包,炸雞就圍住農夫包放喺舖滿芝士汁嘅圓鐵板上!芝士用mozzarella, cheddar 同cream cheese,即有拉絲,又有濃郁芝士味,亦集柔滑於一身,好正呀😍齋睇已經好吸引🤤嗌一味滿足兩個口味記得對上一次同朋友食炸雞,佢喺無徵求我同意下,嗌咗無骨🗣件件啖啖肉個罪惡感好大🥺今次我要拎返個主權,嗌返有骨🦴🦴我始終覺得有骨嘅肉先係最鮮嫩,食下停下「損」下骨先夠滋味架嘛😘😋🤣唔知有冇同好呢?🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️

太陽芝士炸雞

齋睇已經好吸引🤤嗌一味滿足兩個口味