2023-02-03 58 瀏覽
新年假期的最後一天 搵間舒服既餐廳去作為當日既開始~Lunch time係1:00-3:00 今次專登試下個Lunch Set 午餐有六款主菜選擇 每個餐 有🥣餐湯或者🥗沙律 仲有☕️咖啡或🍵茶 我地每人揀左一款 咁可以試哂兩樣😁💟是日餐湯-係🎃南瓜湯 賣相不錯 味道正常 如果可以再濃味d 口感會再豐富d 同埋會好味d~💟是日沙津-除左沙津菜 裡面仲加左石榴 新鮮石榴既酸酸甜甜 即時令成個沙津新鮮度提升 好少見到跟餐沙津有石榴哩種生果🥰 非常推薦大家都試下 真係好好味😋💟意式香草忌廉煙三文魚意大利飯-賣相好靚既意大利飯 質地厚實既忌廉汁包住每粒飯 飯裡面仲有一片片的三文魚🐟同蘑菇🍄 同飯既比例係2:1:1 勁足料 好似啖啖都食到三文魚🥰如果鍾意食忌廉意大利飯 一定要試下❤️今次係share食 所以分量剛好 如果要一個人食哂 可能會比較膩😂💟 香煎澳洲10oz肉眼扒配韓式燒肉汁-好大塊牛扒 7成熟真係做到7成熟 肉質煙煙韌 燒肉汁同肉眼扒好夾 好味🥰💟小食-因為想食得豐富d 所以叫埋黑松露薯條同埋水牛城雞翼 兩款小食都不錯 正常味道~今次既食物質素都好滿意 以一個Set Lunch既價錢
新年假期的最後一天 搵間舒服既餐廳去作為當日既開始~

💟是日餐湯

💟是日沙津

💟意式香草忌廉煙三文魚意大利飯

💟 香煎澳洲10oz肉眼扒配韓式燒肉汁

💟小食

今次既食物質素都好滿意 以一個Set Lunch既價錢 都屬於親民路線 而且餐廳還打造成煙燻牆既效果 感覺好治癒❤️還有個花花牆壁 有少少的打卡位 不錯
香煎澳洲10oz肉眼扒配韓式燒肉汁
意式香草忌廉煙三文魚意大利飯