社蓄的ME難得星期五都要OT~為有去食好啲補償( ˘•ω•˘ )去左銅鑼灣主打高質拉麵既金鶴拉麵🍜🎟️去到樓下有個姐姐好熱情地派coupon,食滿$400減$100,都算優惠係呢區既拉麵嚟講🧐 · - - · - - · - - · - - ·🔸 北海道蟹湯拉麵 $138🔹 金鶴雞白湯拉麵 $98🔸 蒲燒生燒鰻魚 {2串$128}· - - · - - · - - · - - ·招聘金鶴雞白湯拉麵🐔🍜無叫到極濃,因為唔想咁夜都食咁肥🫣但招牌個雞湯已經好香濃好好味😋配埋慢煮雞肉,炸脆既菇,荀同埋叉燒仲有半隻溏心日本蛋,雞肉好滑,湯底好好飲又有種好厚既感覺但唔膩~~每啖都濃厚雞湯,真心好食👍🏻北海道蟹湯拉麵🦀試左朋友個湯底一啖,超級濃既日本蟹味,仲要超多蟹肉,真係一分錢一分貨,蟹湯拉麵同樣有叉燒,但其他配料有啲唔同,例如有脆脆紫菜,蔥🧅同柴魚🍜🍢仲叫左個蒲燒生燒鰻魚串燒,可能食完個麵有啲飽先嚟,覺得個鰻魚串燒一般般,同埋中間個舊鰻魚有少少韌🤏🏻🤏🏻 串燒有待改善,個拉麵無得輸🍜今餐大滿足😌但座位方面🪹坐左係間房仔入面,有啲焗速😮‍💨
去左銅鑼灣主打高質拉麵既金鶴拉麵🍜
· - - · - - · - - · - - ·
🔸 北海道蟹湯拉麵 $138
🔹 金鶴雞白湯拉麵 $98
🔸 蒲燒生燒鰻魚 {2串$128}
· - - · - - · - - · - - ·

招聘金鶴雞白湯拉麵🐔🍜
無叫到極濃,因為唔想咁夜都食咁肥🫣

北海道蟹湯拉麵🦀

但座位方面🪹坐左係間房仔入面,有啲焗速😮‍💨
$150 (宵夜)
用餐優惠
優惠券