餐廳: Mokumoku Yakiton (永光商業大廈)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
好耐冇打過食評,基本上逼到我打嘅……都係d 好extreme嘅情況,一係就好好食,一係就好差……見有一段時間冇食過串燒,就上網睇下附近有乜嘢串燒店,咁啱見到呢間繁忙時間都有得book,就決定試一試。6點上到去,一坐低有個黑口黑面嘅女店員就話限時120分鐘。可能因為得我地一枱客人,所以d店員都好肆無忌憚咁大聲傾計說笑,但對住客人又黑口黑面,仲有個男店員就企係度眼金金望住我地,想慢慢睇menu都覺得周身唔舒服。佢有個特價餐牌,寫住2串幾多幾多錢咁,我地本身以為嗰2串係可以叫唔同款既串燒,到落單嘅時候男店員先同我地講嗰2串串燒一定要同一個款,咁我地都覺得冇辦法啦,就話我哋再諗一諗先。諗好再叫男店員落單,我地叫兩串雞翼串,兩串鰻魚串,個男店員話,“兩串雞翼串,兩串鰻魚串……今次係真架啦嘛?” 哩嗰特價餐單冇寫明兩串串燒一定要同一個款,到佢同我地講番話要同一個款嘅時候其實我地都冇投訴啲乜嘢,洗唔洗咁串咀?我本身優惠訂購平台有coupon,問佢地係咪可以用,但原來只係主餐牌先可以用coupon,“特價餐牌”唔可以用,但個男店員話可以幫我儲分。不過去到埋單嗰陣都係無人幫我儲分,不過算啦,哩啲咁嘅垃圾

我本身優惠訂購平台有coupon,問佢地係咪可以用,但原來只係主餐牌先可以用coupon,“特價餐牌”唔可以用,但個男店員話可以幫我儲分。不過去到埋單嗰陣都係無人幫我儲分,不過算啦,哩啲咁嘅垃圾餐廳加上咁嘅垃圾服務質素,我都唔想返轉頭問佢。