今日黎到銅鑼灣食拉麵🍜🥟舖頭入面嘅環境幾好😃店員嘅服務都幾好🫰🏻牡蠣白湯拉麵:個湯底有好鮮嘅蠔味🤤同埋果粒蠔好好食😋略嫌蠔可以再多2-3粒🥹至於拉麵軟硬適中掛到d湯汁上去😛至於塊叉燒就正正常常🤫豚骨辛拉麵:至於呢個拉麵其實姐係加左辣油嘅版本😂蠔嘅鮮味會比辣油搶左少少🤏建議唔洗加辣🤫豚肉煎餃:餃子係跟餐嘅😝煎餃煎得幾香仲有少少脆👌🏻餃子除左有豬肉仲有少少蠔肉係入面🤩所以食落仲有淡淡嘅蠔香🥰白松露油厚燒牛舌丼:呢個丼飯每一啖都有好香嘅松露味🤤食完一啖又一啖停唔到口😳牛舌有6塊左右同埋燒得好嫩😋個人黎講鐘意食呢個飯多過拉麵😂🫢野菜廣島蠔餅:因為拉麵個蠔好好食所以加點呢個蠔餅😝值得一提係店員主動攞左2個碟仔比我地食🥰呢個蠔餅用左好少粉炸所以保持到食物嘅鮮味🤩食落都好香口好好食呀😋🤤係略嫌份量露可以再多少少🥲😫兩個人食唔夠喉呀😂最後埋單400幾蚊💰價錢同普通拉麵店都差唔多💡Overall黎講呢間拉麵店嘅野食係唔錯但份量會少左d🥲可能再加多少少野先夠飽🫢推介個蠔餅🤩拉麵叫番原味會更食到湯底嘅鮮味🤏店員嘅服務都好好會主動倒水比我地同埋禮貌都唔錯👍🏻味道:8/10價錢:7.5/10服務:8.5/10環

味道:8/10
價錢:7.5/10