2018-09-02 72 瀏覽
放工想同男朋友搵間舒服餐廳食飯傾計 見到sogo附近有呢間fine dining所以就被吸引左去xd一入門口見到個salad bar已經好吸睛!我地嗌個set有得食呢個自助沙律吧 即刻急不及待出黎夾🤣好多配料揀 全部都係我鍾意食!特別推薦大家食個長通粉同薯仔!醬都有好多款!仲有兩款toppings 風乾火腿同脆麵包粒!配埋食真係一流!男朋友忍唔住refill左多一次🤣食物好多選擇 最後我地揀左煎鵝肝鮮露荀炒飯同美國頂級牛腹肉扒!餐前包同龍蝦湯 龍蝦湯真係有龍蝦肉!足料🤣👍🏻飯炒得好 唔會太濕或者太乾 米用珍珠米 每粒米都有味 炒得均勻👍🏻蘆筍增加口感 原來鵝肝配飯係幾好食😋成個鐵板爐直接上 上黎仲係炸炸聲嫁🤣即刻淋汁再食 費事過熟!塊扒好juicy 唔會韌 亦都有牛味!不錯不錯!薯條係跟扒set 啲粉好均勻好好味🤣甜品係柚子同mocha!mocha超濃味 一食個下好驚喜👍🏻柚子就相對清甜 清清口腔作總結😝👍🏻
沙律吧

干邑龍蝦湯