2020-06-29 246 瀏覽
呢日同frd 跳完舞。因為其中一個frd 仲要con call, 打算搵個比較靜少少嘅地方食下野、飲下野咁~結果就有frd提議不如去呢間樓上cafe😊仲要係黃店, 咁緊係去試下啦!呢間店係分室外座位同室內座位嘅, 最近咁熱緊係揀坐入面啦~好好彩喺果個時間嘅最後一張室內枱😆呢間係可以book位嘅, 想去嘅朋友可以預先打去book左位先, 咁就可以坐入面啦~因為做完運動, 唔想食咁飽, 所以叫左個雜錦拼盤嘅小食。價錢同飯、意粉相若。d薯條炸得好酥脆😋好味!而蜜糖雞肉串燒d雞肉唔會燒得好乾, 仲有肉汁嘅! 雞翼都不錯👍🏻不過個人覺得蜜糖稍為落得有少少多~飲品方面, 我就叫左杯夏威夷果仁咖啡, 正常味😂佢個menu仲有個豆腐smoothie, 下次會想去試下🤩推薦呢間餐廳俾大家!喺銅鑼灣多個選擇~
雜錦拼盤
夏威夷果仁咖啡