已經好耐冇食8鍋臭臭鍋,食呢個嘅好處係咩餸都有少少,preset 好~好啱有選擇困難症嘅我😝🧀芝士牛奶鍋 配粉絲材料包括:🐮肥牛(可以揀其他例如雞肉、豬肉等),娃娃菜,白豚肉,🎃日本南瓜,豆皮蝦捲,香菇貢丸,麻吉燒,沙白,香菇,蟹柳,金針菇,炸枝竹,鳴門卷,雞蛋,王子麵(半個),芝士片,蛋餃,黃金魚籽球,十分豐富~ 因為見到有半份王子麵,所以揀咗配粉絲可以試多啲唔同嘅野😚建議王子麵煮一陣散咗就可以食~避免煮得太耐過淋~粉絲就可以煮耐啲都咁好味👍🏼當中蔬菜部份幾新鮮又嫩!另外我自己鍾意將隻蛋慢慢整熟,原隻食,有少少似荷包流心蛋🤩就唔篤穿佢/將佢攪拌撈勻,唔知大家又鍾意咩食法多啲😝一口酥炸臭豆腐加一蚊就可以有四粒,好抵食😳臭豆腐味唔算話好濃郁,想試臭豆腐又驚臭嘅都可以一試😂好欣賞佢即叫即整,嚟到外皮係脆入邊都係好夠熱🔥🥘臺式麻辣鍋 配白飯麻辣濃味嘅食物,當然係配白飯😙材料包括:肥牛,娃娃菜,牛肉片,麻辣餃,甜不辣,福州魚蛋,龍脷柳,鴨血,沙白,米血糕,大腸,魷魚圈,老油條,金針菇,炸枝竹,王子麵(半個),鳴門卷,青豆角~當中最出色嘅定係肥牛,麻辣嘅口味好香口惹味~ 雖然叫咗小辣,但係食一啲

🧀芝士牛奶鍋 配粉絲

一口酥炸臭豆腐

🥘臺式麻辣鍋 配白飯
麻辣濃味嘅食物,當然係配白飯😙材料包括:肥牛,娃娃菜,牛肉片,麻辣餃,甜不辣,福州魚蛋,龍脷柳,鴨血,沙白,米血糕,大腸,魷魚圈,老油條,金針菇,炸枝竹,王子麵(半個),鳴門卷,青豆角~當中最出色嘅定係肥牛,麻辣嘅口味好香口惹味~ 雖然叫咗小辣,但係食一啲好吸汁嘅蔬菜例如金菇嘅時候都依然覺得有啲辣~要即刻飲番杯冰凍嘅茶去解解🌶️辣🤣

🪴盆栽奶茶
叫咗微甜,甜味適中👍🏼朱古力味同茶味比例平均,另外上面加咗Oreo碎,我自己幾鍾意呢個配搭😋

🥤茉香綠茶
都係叫咗微甜,茶味濃郁,另外都幾解渴、解辣同清爽😚

推介指數:⚡️⚡️⚡️⚡️
餐廳環境:⚡️⚡️⚡️⚡️