本身我係呢間餐廳嘅member, , 每個月都會送一份小食, 前題係你要惠顧至少一份main course, 而我個membership就每次會再包兩杯野飲, 所以我久唔久都會黎呢度食 今晚3人行叫左3個main courses & 2個 side dishes Onion Wings $59基本上食緊炸粉 我諗只食到一成洋蔥味 唔該哂 Fork-Tender Ribs (Full rack)$214(Honey BBQ)呢款食過3次覺得每間分店出嘅Ribs都有少少分別今次呢度食唔錯 肉骨容易分離 比上次腍 所以呢個價錢都算合理Impossible Nachoss$79肉米片好脆 唔鹹 勁多芝士 不過D芝士偏硬 唔係”腍啤啤”熔岩Feel 份量比想像中大好多 3個人都食唔哂 呢個價算抵食! Tarco Beef Salad $119份量又係比想像中大好多 牛柳好香好腍 絕對唔係得幾粒hea你 脆片唔會油 唔好睇佢得d菜&牛柳 男士都表示勁飽 一樣好大份食唔哂 Smoky Mountain Chicken $114🧐雞胸肉有兩塊 雞肉較乾 但好多芝士煙肉舖面 令味道層次豐富左 亦因為咁

Onion Wings $59

基本上食緊炸粉 我諗只食到一成洋蔥味
唔該哂

(Honey BBQ)

呢款食過3次

覺得每間分店出嘅Ribs都有少少分別

Impossible Nachoss$79

Tarco Beef Salad $119

Smoky Mountain Chicken $114

🧐雞胸肉有兩塊 雞肉較乾 但好多芝士煙肉舖面 令味道層次豐富左 亦因為咁食左一舊已經好飽

🍹兩杯Free drinks叫左Hot chocolate &

Cocktail – Blue Margarita (Regular)

呢杯酒精味唔重 我好中意佢個味道似波子汽水 不過杯邊放鹽 個人口味唔中意帶鹹味嘅Cocktail 所以我都會避開鹽黎飲

😌整體黎講 有會員價食係幾抵!