今次同朋友仔就揀左一間位於尖沙咀海港城附近嘅樓上西餐廳try try 佢😻餐廳入面環境好舒服好靜,好適合同好友吹水聚會下🥢寶雲酥焗美國豬鞍配黑松露醬薯條呢個豬鞍肥妹仔好推介😋舊豬鞍好厚,上面加左啲香草,煎完之後肉汁仲好Juicy , 配合佢塊脆卜卜嘅厚厚豬皮同芥末醬,真係回味無窮至於個黑松露薯條都係即炸,熱辣辣,會想再encore👉🏻👈🏻😎🥢日式松葉蟹鉗配明太子忌廉意大利扁麵啲蟹鉗好厚肉,完全唔係得個樣,至於個明太子忌廉汁好creamy,有啲啲辣,好野味,完全係會想令人keep 住食😝😝🥢雞翼拼盤有黃金鹹蛋,水牛城,蒜蓉牛油,美式炸雞翼,肥妹仔就覺得普通,不過勝在佢夠熱辣辣,脆卜卜😋🥢蟹膏三文魚籽配忌廉汁意大利粉 蟹膏同三文魚籽嘅份量都算多,配上忌廉汁好夾,食落去好creamy,但肥妹仔就覺得淡味左少少,可以咸番啲就好了🤪

餐廳入面環境好舒服好靜,好適合同好友吹水聚會下

🥢寶雲酥焗美國豬鞍配黑松露醬薯條

🥢日式松葉蟹鉗配明太子忌廉意大利扁麵