餐廳: JOMO Kitchen & Health Hub
資訊:

2022-09-27 373 瀏覽
ᴊᴏᴍᴏ ᴋɪᴛᴄʜᴇɴ & ʜᴇᴀʟᴛʜ ʜᴜʙ Homemade Pasta With Black Truffle Cream Sauce 💲1️⃣0️⃣8️⃣佢有淡淡既黑松露味 而且啲意粉非常煙靭🤩你地都知我地影相要影十年㗎嘛 影完都仲好有彈性 完全唔會淋咗一pat 佢啲汁都好足 每一條麵條都充滿住濃濃既松露汁🤤佢仲要有好多菇做配料 加埋個塊脆卜卜既麵包薄脆 特別好食 😋Whiskey-cured Cold Smoked Salmon Sourdough💲9️⃣8️⃣佢有滿滿既煙三文魚肉 唔會好嚡 但相對會比較咸咗少少 如果佢有多啲蔬菜就可以中和番 不過整體都唔錯 佢有隻流心蛋同埋一啲醃製過嘅洋蔥絲 酸酸地咁 加埋三文魚同個包一齊食 個口感同味道都唔差😗Blueberry Banana Crumb Cake💲4️⃣8️⃣蛋糕個質感食落去係有啲顆粒感 所以個蛋糕都會鬆散少少 入邊都有啲藍莓果肉🫐 唔會好甜 蛋糕上邊有啲脆脆增添口感 而且佢係純素嘅蛋糕 仲有好多其他嘅口味選擇Dirty💲4️⃣0️⃣我地原本以為dirty係解髒髒咖啡啲fd 但原來佢係將Expresso倒入凍奶入面 但就唔會攪勻既一種咖啡 學到野lu
ᴊᴏᴍᴏ ᴋɪᴛᴄʜᴇɴ & ʜᴇᴀʟᴛʜ ʜᴜʙ

Blueberry Banana Crumb Cake

Dirty

Dirty💲4️⃣0️⃣
我地原本以為dirty係解髒髒咖啡啲fd 但原來佢係將Expresso倒入凍奶入面 但就唔會攪勻既一種咖啡 學到野lu😆佢既奶味係比較濃郁 雖然佢既外貌就有D醜🥲本身諗住打個靚卡 點知一拎到就好似有人偷飲咗一啖咁 不過佢味道幾正就算啦😛

Latte

Latte☕️💲4️⃣0️⃣
正常發揮 雖然係用紙杯不過上面都有個好靚嘅拉花 😍

佢室內同室外既食物包裝係唔同㗎 坐室外就會好似我地咁 係同紙碟黎載 而室內就會用靚啲既碟 大家要自行決定😈
我地就果斷放棄靚碟 坐岀面會比較chill 一邊傾計一邊食野 又可以望下個海 係人生🤤 但係好容易俾風吹走🥴
<><><><> <><> <><> <><> <><><><><><>
味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
環境:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
推介:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
<><> <><> <><> <><> <><> <><><><><><>
🍴JOMO Kitchen & Health Hub
📍 Shop G01, G/F, MONTEREY Place, 23 Tong Chun Street, O'South Coast, Tseung Kwan O
<><> <><> <><> <><> <><> <><>