2020-03-24 260 瀏覽
Pancake & Toast💕💕💕鍾意pancake既對呢間一定唔會陌生😎以前係圓方開個陣已經覺得佢既soufflé pancake相當有水準可惜食過幾次就執左🥺好彩宜家係MOKO再開可能因為地段問題感覺宜家定價比以前平左少少🤩Pancake都係around$100左右(食起黎都冇咁肉赤🤣)———❤️ The Pantry’s Pancake $99呢款pancake cake既外表 令我諗起窩子😍 呢個充滿蛋香 滑溜又有空氣感 真係好啱我口味 如果有多一塊就好啦🤤🤤💕❤️Apple Crumble French Toast $84除左soufflé pancake之外 另一款深得我心既就係French toast🤤 呢個仲要係玉桂蘋果口味 有冇人同我一樣超鍾意玉桂味😎金黃色既多士配上玉桂既香味 加埋酸酸甜甜既蘋果醬 口感好豐富😋 一定要試下 餐牌仲寫住呢款係limited availability😏❤️Pull Pork Lasagna Roll $125繼續追尋千層麵🤩 呢個啲麵都好厚身 蕃茄微酸加上厚厚既芝士 正👍🏻❤️Sour Cream Works Chips $64呢個酸忌廉加牛
Pancake & Toast💕💕💕
鍾意pancake既對呢間一定唔會陌生😎
可惜食過幾次就執左🥺
好彩宜家係MOKO再開
可能因為地段問題
感覺宜家定價比以前平左少少🤩
Pancake都係around$100左右
(食起黎都冇咁肉赤🤣)
———
❤️ The Pantry’s Pancake $99
❤️Pull Pork Lasagna Roll $125
❤️Sour Cream Works Chips $64
呢個酸忌廉加牛油果醬點薯條都幾正 第一次呢種食法 牛油果同酸忌廉意外夾 都幾適合點薯條
———
雖然新開 都唔洗點排隊