2022-10-21 1659 瀏覽
灣仔重口味濃湯蝦麵店 呢間應該幾多人識 主打蝦湯 咖喱喇沙湯 呢次試試灣仔店.⭐️咖喱喇沙海鮮麵$80配料有 大蝦 魷魚翼 青口 腐角 蟹柳👍🏻湯底勁濃 重咖喱味 好重口味嘅喇沙湯😋麵底 同豆腐卜 輕鬆吸到唔小湯汁加左d椰奶 中和下 食落唔油膩係我個人鍾意嘅口味 正.⭐️福建肉片滷羹$69呢個口感比較似碗仔翅🤔比較清淡 唔啱我個人口味.除此之外小食都高質⭐️沙嗲雞肉串👍🏻佢附帶嘅沙嗲汁係重點岩岩燒出黎 熱辣辣 肉質冇燒到乾 好惹味.#hkfunfoodrecord窮遊香港#hkfunfoodrecord_灣仔#hkfunfoodrecord黃店 .#蝦麵店 (蘭杜街) (灣仔)地址:灣仔蘭杜街2號麗都大廈4號地舖.⭐️評分:味道:4/5環境:3/5服務:3/5抵食:3/5.鐘意睇野食既朋友仔 記住幫手like分享 同撳埋右上鐘仔超感謝 你既支持🙏🏻一齊見證 我脂肪既成長.#飲食 #美食 #優惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #吃貨 #食評 #增肥 #搵
⭐️咖喱喇沙海鮮麵$80
岩岩燒出黎 熱辣辣 肉質冇燒到乾 好惹味
#hkfunfoodrecord窮遊香港
#hkfunfoodrecord_灣仔
#hkfunfoodrecord黃店
#蝦麵店 (蘭杜街) (灣仔)
地址:灣仔蘭杜街2號麗都大廈4號地舖
⭐️評分:
味道:4/5
環境:3/5
服務:3/5
抵食:3/5
鐘意睇野食既朋友仔 記住幫手like分享 同撳埋右上鐘仔
超感謝 你既支持🙏🏻一齊見證 我脂肪既成長
#飲食 #美食 #優惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #hongkongfood #吃貨 #食評 #增肥 #搵食 #食好西 #相機食先 #香港美食 #灣仔美食 #喇沙 #馬拉菜 #咖哩 #拉麵 #一日一黃店