2023-07-07 480 瀏覽
細佬生日,話想食 Pizza 慶祝 🥳 今次食左我 bookmark 左好耐嘅 Dough Bros 🤤 佢地嘅酸種 Pizza 我同事成日都話好好食 😍香烤雞薄餅餅底搽上左滿滿嘅 BBQ 醬,上面再鋪上雞肉、水牛芝士、紅蔥頭同埋香菜 🤤 BBQ 口味比較濃烈,而且雞肉都幾多,差唔多啖啖都有 😋 酸種嘅餅底中間比較薄身鬆軟,批邊就硬少少好有咬口,整體比較煙靭,口感唔錯,而且都幾香 🤩帕瑪火腿薄餅配料有番茄、水牛芝士、烤蘑菇、蒜蓉、火箭菜、巴馬臣芝士同埋主角帕瑪火腿 😍 呢個 d 料好多,尤其帕瑪火腿,真係啖啖肉 🤤 因為有帕瑪火腿同埋巴馬臣芝士,所以口味屬於鹹香,配合煙靭嘅餅底真係幾唔錯 🙆🏻‍♀️爆醬冬甩:Nutella、士多啤梨芝士蛋糕其實我想食佢地嘅冬甩好耐 😍 香軟嘅冬甩配合大量砂糖 🤤 一揻開 d 醬係湧出黎㗎 🤩 Nutella 經典口味又香又甜 👍🏻 士多啤梨芝士蛋糕真心正,士多啤梨嘅 cream cheese 醬酸酸地,而且甜而不膩,食落完全唔 heavy 👍🏻呢度 Pizza 同冬甩都係即叫即製,仲可以睇到佢地點整 😍 成個過程非常治癒,而且見到佢地係足料用心製作 🙆🏻

香烤雞薄餅

帕瑪火腿薄餅

爆醬冬甩:Nutella、士多啤梨芝士蛋糕

呢度 Pizza 同冬甩都係即叫即製,仲可以睇到佢地點整 😍 成個過程非常治癒,而且見到佢地係足料用心製作 🙆🏻‍♀️ 第一次試酸種 Pizza,口感同平時食過嘅幾唔同,實在得黎又有咬口,真係幾唔錯 😆
外賣自取