2019-06-14 166 瀏覽
放工諗住同同事chill out下,路過聞到間餐廳既野食香味,被吸引了進來🙈🙈🙈原本只想點杯啤酒說說心事 後來還是敵不過menu上的美食誘惑🤤就決定邊chill out 邊吃正餐西班牙香燒乳豬仔麵包咬落好鬆脆,中間有一層薄薄嘅青瓜,豬仔肉好嫩滑而外皮燒得香香的。這道菜感覺是必點的,如果有甜醬提供這道菜必定更添惹味🤤忌廉芝士煙三文魚波個人是芝士控,好喜歡這種忌廉芝士入口好creame Ge cheese with 三文魚弄成波波的樣子加點檸檬汁,挺喜歡這種開胃小吃❤️❤️西班牙啤酒燴慢煮牛面肉牛面肉煮得軟冧冧,厚切既牛牛🐮面肉,可以食到一層層肉夾住啫喱骨膠原既口感 🤤 一碟有5舊 上碟才驚覺份量多🙈仲有甜甜的配菜蕃薯薯條千層麵的肉醬多到不得了😻😻這個口感一層層好好吃😋

忌廉芝士煙三文魚波
加點檸檬汁,挺喜歡這種開胃小吃❤️❤️

一碟有5舊 上碟才驚覺份量多🙈
仲有甜甜的配菜蕃薯薯條