旺角dinner食咩好?今次就同朋友黎到呢間上樓的Day and Nite by Master Kama嘆一嘆先~睇完個menu,我最想食就係呢個流心芝士龍蝦三文治,就係聽個名都夠晒吸引!嘩~啲芝士多到流晒出來,而且是熱辣辣的,一拎起份三文治,啲芝士即刻做到拉絲的效果,見到都覺得好邪惡啊~但為左食一於少理,幾邪惡都ok呀!厚多士烘得剛剛好,邊香脆內鬆軟,中間夾住大量香噴噴的芝士及爽口彈牙的龍蝦肉,每一口都好滋味。大愛芝士的朋友要試下啊!而且還配香口好食的炸薯條同新鮮的沙律!另外還叫了Master share set,可以同時食到幾款不同的小食,分別有香脆炸雞翼、三重芝士雞肉烤餅、章魚燒、芝士條、雞軟骨餃子同炸薯條!我覺得當中三重芝士雞肉烤餅最好食,烤餅香口又夠薄,芝士又多加上酸酸的蕃茄粒,感覺沒咁油膩,而且味道好match!另外叫了兩杯超夢幻的Dreamer Smoothies,分別係好似棉花糖色的Unicorn Dream,味道酸酸甜甜。另外係粉綠色的Cookie & Mint,香甜的朱古力曲奇味中帶有清新的薄荷感覺,兩者好夾,食落沒咁甜膩膩!今餐食得好開心,下次再黎食下其他菜!

流心芝士龍蝦三文治-拉絲中
嘩~
Master Share Set
另外還叫了Master share set,
Dreamer Smoothies的Cookie & Mint & Unicorn Dream
另外叫了兩杯超夢幻的Dreamer Smoothies

今餐食得好開心,下次再黎食下其他菜
2017-02-16
流心芝士龍蝦三文治-拉絲中