2020-01-12 723 瀏覽
肉鬆芝士蛋餅4⭐️台灣蛋餅無得輸🤤特別係熱辣辣岩岩整好既時候食,雖然台灣人通常早餐既時候食,但係下午茶我都覺得好適合,好味❤️-夜市香酥雞湯麵3⭐️雞扒炸得好透徹,唔會太油,不過美中不足就係佢地辣粉比較少,所以無咩味🤭湯麵就正正常常-藍帶芝士豬扒便當2⭐️依個本身我好期待,因為以前食過既藍帶麵超正流心芝士咁,不過小時光既藍帶,唔知係咪比較少人叫,好似係翻炸同埋好硬,不推薦-美綠恐龍 5⭐️好好味🤤超級濃,岩哂重口味人士即係我,仲好可愛咁用個flask裝住 做lab咁好懷舊🤭-結語 其實小時光既環境好好,係工廈唔會太嘈,佢地場地又大,坐得都舒服,而且餐廳主題佈置都令人眼前一亮,不過如果主食既質素可以再進步d就好啦,如果下次有機會encore我會去食下午茶🤭-💬小時光#觀塘 興業街18號美興工業大廈A座1樓C室
肉鬆芝士蛋餅4⭐️
肉鬆蛋餅