2020-05-19 2740 瀏覽
這間位於屯門的店舖日式放題!位置交通都好方便!鄰近輕鐵站!地方都算唔錯!裝修環境都好特別!地方坐落都好舒適!。至於食物方面:蒜香焗蠔賣相好吸引!味道唔錯食入口好正好香口!雖然D蠔都唔算大隻!食入口好正又有口感!十分之唔錯!。香煎大蝦味道十分之好味!味道恰恰好!食入口都算唔錯!賣相都好吸引!。濃湯煮蜆味道好正!酒味好香濃好重!味道恰恰好帶有D酒味食入口我覺得唔錯都幾好食!。希靈魚剌身十分之又口感又爽口!食入口覺得味道好新鮮!鮮帶子味道好鮮甜!食入口覺得好正好鮮甜!花之卷賣相好吸引!細细件包住D三文魚又新鮮再加埋D蟹籽食非常之唔錯!黑松露三文魚壽司都好特別!加入咗黑松露另到味道唔同咗!真係好有創意!同埋其它壽司都好特别!款式又多十分之吸引!。軟骨餃子外皮鬆軟!味道都好好味!豬軟骨十分之鬆脆!整件餃子食入口非常文之唔錯!。大蝦天婦羅、南瓜天婦羅、紫心香竽丸、芝心蝦丸非常鬆脆!味道恰恰好!又唔會好肥膩!。甜品款式都好多!馬卡龍味道好好味道!又好可愛細細粒又唔會好甜!食入口又有口感十分之正!還有其它凍食甜品!款式都好多!賣相好吸引!喜歡食甜品就開心!。至於價錢方面一般價錢!食物款式都算好多!我覺

至於食物方面:

同埋其它壽司都好特别!款式又多十分之吸引!

至於價錢方面一般價錢!食物款式都算好多!我覺得都算唔錯!