☞ 赤柱 帝樂 - 德國餐廳 ☜———————————————適逢餐廳搞緊啤酒節活動,除咗食,仲有得玩同比賽🤩———————————————◊ 午市自助餐 ◊午市自助餐黎講,呢個好多食物款式,有海鮮、熱食、炸野、甜品等等。嘢食整體來講都幾好食,印象最深刻嘅係焗三文魚腩,佢上面鋪住一大堆嘅脆粒,食起上嚟又有口感又重口味。仲有豬手同德國腸都好正。入座佢會俾幾粒coins我地換特別嘅食物,我哋換咗pretzel burger同燒芝士,兩樣都唔錯。至於甜品方面,必推嘅係brownie,食起上嚟唔會好甜但係都非常邪惡。而飲品方面,去德國餐廳一定係飲德國啤酒,啤酒飲起嚟好大浸果味,同時間亦都唔會搶咗啲小麥味,算容易入口。另一杯百香果汁就飲落清新,可以達到消膩嘅效果🤪美味程度: ㊣㊣㊣㊣.5/5———————————————📍:帝樂 - 德國餐廳赤柱美利樓2樓202號舖#為食豬在赤柱 #赤柱美食#foodblog #德國菜 #自助餐 #香港美食 #香港餐廳
☞ 赤柱 帝樂 - 德國餐廳 ☜
———————————————
適逢餐廳搞緊啤酒節活動,除咗食,仲有得玩同比賽🤩
◊ 午市自助餐
美味程度: ㊣㊣㊣㊣.5/5