依間餐廳喺元朗都開左好多年,記得個質素都好食,裝修之後就第一次嚟食裝修靚左勁多,入面成個環境好適合用嚟打卡,平日既夜晚我地6點就到,食食下就愈嚟愈多客人食泰國嘢,我地既最愛生菜包,生菜包偏辣,不過辣得嚟好野味,生菜都新鮮爽脆,好食!個賣相勁靚,好適合打卡炸蝦餅,彈牙脆口,青檸檸檬茶茶底用泰茶茶底,係dup 本既,香港成日食泰菜杯嘢飲都好Hea,勁淡,唔好飲,依間做得好好多泰式金邊粉,值得一讚係店員好有禮貌,會解釋下點食會最好味,依間炒金邊粉炒得好勻循,味道唔會太咸,蝦彈牙 so far,我地已經食晒元朗市中心泰國餐廳既泰式金邊粉,依間係最好食同適合我地既口味見到有新甜品,就叫嚟試下,大佬,勁靚vo,齋食個奶茶冰已經食到又係泰式奶茶嗰個味,好濃厚,不過小甜,但加左個餅碎,即刻唔甜同有口感,連唔太食甜品既,都同我爭食!依個新產品掂,希望店家會考慮依個甜品會長有,好食又唔甜,同有口感又濃厚味道係我最鐘意既style 總括嚟講,值得回頭!

碎肉生菜包
個賣相勁靚,好適合打卡

Pattaya  奶茶雪山

總括嚟講,值得回頭!
碎肉生菜包
Pattaya  奶茶雪山