旺角一向都有好多樓上Cafe,今次就揀左一間環境好舒服既餐廳同朋友傾下計😛呢度有個Set for two都幾抵,可以任選一款小食、兩款主食、兩款甜品同埋兩杯飲品,一於試下先😎-🌟Set for two $318 🎈蜜糖芥末雞翼 6pcs有成六隻雞翼咁多,仲要隻隻都好肥美~雞翼配上蜜糖芥末醬整體感覺挺好的😆-🎈白汁焗吞拿魚螺絲粉即叫即整所以一黎到係熱辣辣咁🤤白汁比較稀身,味道偏淡一點😳但吞拿魚份量真係好多🤣🤣-🎈芝士白汁焗鴨胸意粉煙鴨胸味道剛好,而意粉軟硬適中~-🎈提拉米蘇&藍莓芝士餅提拉米蘇蛋糕略嫌差咁少少冧酒味😳不過蛋糕食落都好軟綿,仲灑了朱古力粉在上面更添層次!而藍莓芝士餅就不過不失咁~-🎈壹月 (+$28)壹月January其實係朱古力🍫、棉花糖同雪糕😝極度邪惡既野啊!!飲落口感好豐富同埋係超濃郁既朱古力~-🎈陸月 (+$28)陸月June係藍莓同芝士奶蓋🙆🏻‍♀️飲落好fresh,但整體略偏甜了一點🙈-🔸Cafe Fabulous📍旺角登打士街43H號登打士廣場9樓
🌟Set for two $318
🎈蜜糖芥末雞翼 6pcs
蜜糖芥末雞翼

🎈白汁焗吞拿魚螺絲粉
白汁焗吞拿魚螺絲粉
白汁焗吞拿魚螺絲粉

🎈芝士白汁焗鴨胸意粉
芝士白汁焗鴨胸意粉

煙鴨胸味道剛好,而意粉軟硬適中~
🎈提拉米蘇&藍莓芝士餅

🎈壹月 (+$28)
🎈陸月 (+$28)

🔸Cafe Fabulous
📍旺角登打士街43H號登打士廣場9樓