餐廳: Chatterbox Express
資訊:

2024-04-12 42 瀏覽
我又同朋友去我嘅飯堂ChatterboxExpress食飯了!招牌二食,份量較平時輕巧,但食一碗都有飽肚感。迷你擔擔湯麵,榮獲 #新加坡米芝蓮必比登 推介嘅 #招牌擔擔麵 喺 Chatterbox Express 都已經食得到!湯頭十足口味香辣,麻辣剛剛好不會過火,非常惹味,I love it 🥰 迷你文華海南雞飯,相信唔洗我講都知道雞肉有幾滑溜,油飯香氣撲鼻!豬肉沙嗲,我為咗個沙嗲醬而必點!黑醬油炒蘿蔔糕,香滑惹味,鮮蝦爽彈。椰子雪糕咖央三文治,每次最期待嘅完美畫面,一定要食喔!季節限定果茶,凍石榴有機綠茶,好清新,石榴香味十足。我朋友叫凍豆漿,濃滑不留口。

招牌二食,份量較平時輕巧,但食一碗都有飽肚感。

豬肉沙嗲,我為咗個沙嗲醬而必點!

黑醬油炒蘿蔔糕,香滑惹味,鮮蝦爽彈。

椰子雪糕咖央三文治,每次最期待嘅完美畫面,一定要食喔!