2021-10-02 239 瀏覽
☁️兩草(銅鑼灣道)之前已經喺🖥網上見過好多人介紹呢一間餐廳 今日終於親身嚟到呢間小店🕺🏻➖裝修方面都幾有復古風🎥 但係要打卡📸嘅話可能唔係好方便 因為餐廳面積比較細 啲位都幾迫我係假期過嚟 好多人排緊隊👥基本上食完就要即刻走➖冷氣嘅話🥶餐廳入邊唔算太凍 中規中矩👌🏻(果次由於我排咗20幾分鐘隊 餐廳出邊仲要冇遮蔭位🌞 可想而知餐廳入邊嘅冷氣係唔夠㗎)✔️價錢方面🤑唔貴 份量對得住價錢 真心唔大碗🍚🙅 嗰日我哋有兩個人叫咗一個主食🍲兩個小食🥪人均消費都接近$50 💸✔️嘢食方面😋真心推介蛋炒豬腸粉🍳$25 完全食到我停唔落口🥰 再加埋餐廳提供嘅辣椒醬🌶簡直 OMG🔥🔥🔥🔥✖️有個缺點就係餐廳冇🍽套餐 如果嗌一個主食再嗌一杯嘢飲🥤我本人覺得可能冇咁抵 我見到其他枱有嗌到嘢飲唔係好大杯但係都要成$22💸➖中規中矩✔️👍🏻✖️大家心知肚明🙌🏻呢篇係我第一篇食評 寫得唔好都請包容下🤤亦都可以關注支持습니다😂🔥Yun☁️2/10/2021
☁️兩草(銅鑼灣道)

我係假期過嚟 好多人排緊隊👥基本上食完就要即刻走

➖中規中矩