2022-04-25 1194 瀏覽
公眾假期行過尖沙咀,呢個角落位有間西班牙菜 !紅日有lunch menu ,兩人份量 paella, 加兩碗湯,兩個沙律,兩份前菜,兩個飲品都係280。 膽粗粗入嚟試下。叫咗 seafood Paella, 唔錯喎, 冇網上評論講到咁差。海鮮勁多,食到海鮮味。啲飯好有口感粒粒分明,好入味,有咬口。但朋友食完就覺得好咸。 佢隻蝦好似好大,拆開嚟~都唔細。蝦唔會梅,但又唔彈牙, 肉質唔係爽身,中規中矩啦。個沙律菜真係好新鮮。呢個價錢尖沙咀兩人lunch 真係好抵。 個湯係cauliflower soup, 比較稀身,冇乜感覺。 我自己鍾意creamy, smooth 啲嘅湯。menu 上,signature paella 可唔可以唔好譯為「簽名西班牙飯」?我見好多人食扒,唔知係咪因為平?總體呢間西班牙菜係有heart嘅,服務都好好 ,下次再嚟試下。👍👍🏻

我見好多人食扒,唔知係咪因為平?