2019-06-23 829 瀏覽
難得星期日同屋企人去旺角食放題,揀咗一間評語幾好嘅試吓,餐廳係用電話落單嘅,比起一般放題店更加環保同埋有效率我多數食放題都係食刺身先,刺身都幾新鮮,有三文魚、甜蝦、虎蝦、帶子、希靈魚等等,一次過滿足晒食刺身嘅願望燒物我就揀咗食海蝦同埋雞軟骨,雞軟骨食落爽脆,海蝦啖啖肉炸物選擇多,我最鍾意就係芝麻雞翼夠香脆惹味,另外叫咗地瓜芋頭球、炸榴槤球、芝士年糕,炸得時間剛剛好,每樣都好鬆脆炸榴槤球絕無欺場,食得出濃濃嘅榴槤味牛舌燒得肉質剛剛好,唔會過火燒羊鞍都算大件,而另外嘅芝士磨菇雞翼裏面嘅芝士比較牛奶味重,食落甜甜地牛肉粒正正常常,味道偏鹹燒帆立貝都唔錯我最鍾意就係今次嘅燒菠蘿,因為燒完之後仲有好多汁,好鮮甜,酸酸地好開胃呀,食完又再食除咗電話落單之外,仲有一個自取區域,可以夾其他款式嘅食物,任君選擇甜品都有好多款,總有一款啱大家口味放題來講都算唔錯,職員嘅服務態度都幾好,而且經常會嚟執枱,令大家有多啲空間放其他食物,環境乾淨企理,位於旺角夠晒方便,中午嚟食價錢亦唔貴,一家大細嚟食都算抵

刺身

燒物我就揀咗食海蝦同埋雞軟骨,雞軟骨食落爽脆,海蝦啖啖肉

燒物

炸榴槤球絕無欺場,食得出濃濃嘅榴槤味

炸物

牛舌燒得肉質剛剛好,唔會過火

牛舌

牛肉粒正正常常,味道偏鹹

牛肉粒

燒帆立貝都唔錯

燒帆立貝

燒菠蘿

甜品都有好多款,總有一款啱大家口味

2019-06-23
刺身