2024-03-25 712 瀏覽
真係食到好谷氣,我其實已經食過三次,今次係第四次,亦都最後一次。先講服務態度,我在Togeta,分別買左三次coupon共6位,因為要配合其他家人,所以分開左訂,訂左星期日食,我星期五就打去想訂一張6人枱,嗰個嬸嬸聽電話一聽到我話買咗三張二人coupon,佢就即刻好激動咁同我講,你而家先講,我哋好少六人枱,你買三張就係畀三張二人枱你,咁我都平心靜氣同佢講,咁你而家有冇吖?有咪畀我囉,冇咪由佢囉,我都係唔想嘥咗你三張二人枱啫,跟住佢又死死地氣咁話有,但我就好谷氣囉,我係客打嚟訂枱都要畀人鬧。其實佢知唔知道點解佢哋要喺網上賣coupon呀?就係因為佢冇生意嘛!咁嘅態度對客,點會有客幫襯呀!未食都咁受氣,唔怪得啲人個個都上大陸食啦!又平又好服侍!唉!再講係食物,以前有炒粉麵飯,依家咩都冇,得幾款點心,以前大排檔啲食物可以落單點,依家就佢鐘意整就有,唔整就冇得食,冇得要求,同餐牌完全唔對辦,最攪笑係甜品,無論你幾點落單,都係臨收檔前全場一齊派,唔知想點,奶茶冇晒佢就喺你面前直接加水,咁都得?其實全間鋪個個員工態度都好一致,就係晦氣,我聽住有個客問佢地有冇豬腳薑,個員工反應非常快,大大聲答:冇喎
其實全間鋪個個員工態度都好一致,就係晦氣,我聽住有個客問佢地有冇豬腳薑,個員工反應非常快,大大聲答:冇喎,不嬲都冇㗎啦,個客好尷尬全場望住佢,真係慘!就連最低成本嘅假碗仔翅都冇啦!
其實就算佢做到幾平都冇用,食物唔得,地方殘舊,員工態度勁差,依家香港人唔係冇錢先返大陸食嘢,係唔想再受氣呀!香港飲食業真係比呢啲劣質食肆拖跨了!
大家請小心選擇!
2024-03-24
用餐優惠