2024-02-02 106 瀏覽
逛完迪士尼又玩又攝,肚仔終於喊交啦!我哋就行咗入一間餐廳,準備開餐!🍔第一擊就係牛肉漢堡呀,牛肉餅好厚實,夾埋熱辣辣嘅芝士,咬落去啲肉汁四溢,夠晒juicy!又或者你鍾意魚類嘅話,魚柳漢堡都唔會令你失望。嘅魚柳大得驚喜,配埋好夠味嘅沙律醬,嚟講真,完全冇得頂!魚肉鮮美,外皮香脆,啖啖肉感,一啖嗌過口仼腦正!講笑啦,點可以唔講吓薯條呢?薯條真係得喎,金黃酥脆,啖啖香濃薯味,一口接一口,好難停手呢!😋漢堡賣相唔洋氣,不過喺呢度食嘢,你又唔會期待咩米芝蓮大菜嚟㗎;簡單既組合,都夠晒滿足你個肚。正所謂「好食唔繁複」,我喺呢度既體驗就係飽肚又開心。落肚之後,又有力氣去玩雲霄飛車喇!🎢總結,呢間快餐店講求嘅唔只係食物質素,仲包括食客嘅整體體驗。要我描述就係:簡單、快捷,而且美味到令人微笑!下次同屋企大細去迪士尼,記得要考慮埋呢間餐廳喇!