每次去迪士尼都一定會比呢排卡通donut🍩吸引住,好想買黎打卡🤣,但因為次次都食左其他野,飽哂,所以就一直都未試到😢。今日咁啱又黎迪士尼🎠~今次就諗住一定要試呢個donut,所以喺入面成個晏晝都冇食野🤣。去到黃昏開始肚餓,就決定入去買個試下啦🥰。係咪睇見都好想食呢,但又靚到唔捨得食😂,好矛盾,點算👉🏻👈🏻?有年票嘅話真係好抵食。我最後買左一個Duffy造型嘅donut🍩($52)同埋一杯汽水🥤($25)。因為有金卡,所以有85折,最後盛惠$65.5。喺樂園入面呢個價算好抵食了🫶🏻。好cute啊😍!打完卡就即刻食,竟然唔錯喎,唔係得個樣😆。冬甩上面嘅翻糖又唔會太甜,啱啱好😋。我自己一個食,食到一半已經開始飽啦,最後食淨左隻耳仔🥹。呢個真係啱哂鍾意食甜嘅大家😋。下次去再買另一款打卡!!

有年票嘅話真係好抵食。

達菲甜甜圈
2023-01-04
$65.5 (下午茶)
達菲甜甜圈