2024-05-06 54 瀏覽
係葵芳行完街突然間好想食🥟餃經過哩間就入咗去試🤤因為我想食煎餃,朋友想食水餃所以就各有各嗌啦😆因為我哋都想試多幾款餃🤔所以我哋各嗌咗雙拼餃10隻$49咁我哋就可以試到四款口味啦🤤煎餃嗌咗韭菜肉餃同白菜肉餃湯餃就嗌咗雲耳椰菜肉餃同芹菜肉餃☺️📌講餃之前想講佢個自家製辣椒油菜脯好好食😋講出嚟都唔好意思我用咗大半兜😂 愛食辣之人會好鐘意因為真係好味😂🧀🧀🧀🧀+0.5📌韭菜肉煎餃同白菜肉煎餃🥟煎得個外皮好脆,咬開啖啖肉熱辣辣好食😋我仲會每食一啖都加粒菜脯落去我覺得口感仲豐富仲好味😂🧀🧀🧀🧀📌湯餃嘅雲耳椰菜肉餃同芹菜肉餃🥟嚟到飲啖湯心諗點解個湯咁好味🤔望翻餐牌先知原來佢哋湯餃嘅湯底係自己煲嘅野葛菜生魚豬骨湯,每日新鮮熬製4小時同埋無加味精,估唔到食餃子都可以飲到阿媽煲湯嘅味🫶🏻最後我都係成碗湯飲曬🤤🧀🧀🧀🧀💬葵芳店鋪頭比較細而且只有兩位職員要整嘢食送餐收銀整外賣,所以大家入到去可以自己搵位坐再掃枱上面個Qr code落單☺️ 落完單就可以等野食嚟👏🏻 最後比錢就需要嗌一嗌職員啦因為好多時職員都會係廚房忙緊🤔📍 葵芳禮芳街15號葵福大廈地下8號舖
係葵芳行完街突然間好想食🥟餃經過哩間就入咗去試🤤
因為我想食煎餃,朋友想食水餃所以就各有各嗌啦😆
因為我哋都想試多幾款餃🤔
所以我哋各嗌咗雙拼餃10隻$49
咁我哋就可以試到四款口味啦🤤
煎餃嗌咗韭菜肉餃同白菜肉餃
湯餃就嗌咗雲耳椰菜肉餃同芹菜肉餃☺️

🧀🧀🧀🧀+0.5

📌韭菜肉煎餃同白菜肉煎餃🥟
煎得個外皮好脆,咬開啖啖肉熱辣辣好食😋
我仲會每食一啖都加粒菜脯落去我覺得口感仲豐富仲好味😂
🧀🧀🧀🧀