2024-04-19 0 瀏覽
日日返工太苦悶,真係想搵個地方放鬆心情,同朋友食下串燒飲杯野傾吓偈。係門口睇餐單就知有好多唔同種類野食🦑海鮮燒聖子皇、扇貝、原隻鮮魷魚聖子皇同扇貝都好鮮甜😍又唔會有沙,啖啖肉👏🏻扇貝上既粉絲吸哂扇貝既鮮味😋魷魚肉質爽口彈牙,大大隻🥟肉類雞皮餃子:雞皮煙靭爽口,夠哂特別明太子雞翼:啖啖肉再加辣味明太子好惹味牛舌:厚切牛舌,煙韌有咬口勁辣魚片頭:辣得香口,魚片頭肉質彈性結實🍆蔬菜焗金菇包、燒茄子、韭菜佢哋既蒜蓉都夠哂香😋蔬菜都好新鮮,韭菜一條條穿上,燒得仲有脆口👏🏻樣樣都好吸汁,唔會覺得乾🍞甜品棉花糖多士(士多啤梨味)食左咁多較重口味既食物,再配上呢個甜甜既棉花糖🤩棉花糖表皮燒得少少脆,内裏軟綿綿。多士夠脆口,餐廳依家星期一至日都有做緊不同優惠,日日都不同😉居酒屋真係好岩大家放工後輕鬆談心既好地方,店員都好友善

🦑海鮮
燒聖子皇、扇貝、原隻鮮魷魚

🥟肉類
雞皮餃子:雞皮煙靭爽口,夠哂特別
明太子雞翼:啖啖肉再加辣味明太子好惹味
牛舌:厚切牛舌,煙韌有咬口
勁辣魚片頭:辣得香口,魚片頭肉質彈性結實

🍆蔬菜
焗金菇包、燒茄子、韭菜

🍞甜品
棉花糖多士(士多啤梨味)

2024-04-11
  • 燒蒜蓉茄子