2017-01-14 367 瀏覽
食左3次先提筆,不遲亦不早。。今次依舊order左 單骨蜜糖雞翼,黑松露芝士薯條,再加多個黑毛豬pizza 🤘🏻✌🏼️雞翼 薯條水準keep到👍 雞翼上台仲好熱,熱到有啲辣口,所以食時要小心,另外亦小心頭髮癡到蜜蜜,因為真係好多蜜糖,好sweet ar😋 不過留意佢單骨嘅做法就係將一隻雞翼一開2,上台時好似好多,但實際3-4隻左右。薯條係必食小食,本人超愛佢嘅黑松露芝士醬,texture 比cream"傑"身啲,入口喊喊地,用薯條點住食,簡直係perfect match!!!諗起都想再食,連小妹我本身唔中意食黑松露都比依個醬吸引住! 最後就係個pizza,薄批底,批面多沙津菜,岩晒個fd,比晒佢食😂😂,黑毛豬喊左小小,但批底多芝士,岩晒我啊✌🏼️入口又唔會太漏,唔錯。另外嗌左兩杯飲品,西柚紅茶同香芋紅豆沙冰(原名唔記得)🙈 西柚紅茶個fd話唔多味,入口清新。香芋紅豆果杯啲cream好好味,又唔會太甜,杯底有紅豆蓉,攪勻飲仲好味,不過略嫌唔夠香芋味,但都值得encore!!略嫌啲侍應態度麻麻,人流唔多時叫加水都唔記得,要再叫,加嘅時間倒到出晒個杯到,張台整濕埋,需加以改善!Ps 樓下等lif
食左3次先提筆,不遲亦不早。。

不過略嫌唔夠香芋味,但都值得encore!!

Ps 樓下等life好多人,唔怕攰可以行兩層樓梯,快好多✌🏼️
香芋紅豆沙冰
黑毛豬pizza