2024-03-11 247 瀏覽
#christne開飯日記收工之後男朋友話想食烤魚,今次就同咗佢去元朗食呢間又有烤魚又有串燒嘅舖頭😍雖然舖頭細細,但都坐得幾舒服,有幾張卡位。都幾啱同朋友仔夜晚落嚟吹吓水食嘢,另外老闆話佢仲有間VIP房,入邊可以唱K同玩骰盅,真係約埋 friend落嚟開party都仲得呀😍🌟串燒串燒我哋就叫咗幾款試吓:雞腎串、惹味雞軟骨、蒜蓉茄子😍店家勁貼心,每一個暖爐仔幫你熱啲串燒唔怕凍咗。雞神算好爽口、茄子份量都好大條㗎,而且一撕就成條肉出咗嚟,勁正🌟烤魚套餐因為最近係唔係好食得辣,所以就叫咗佢嘅親子蕃茄烤魚,咁佢哋係用清江魚。其實肉質都幾彈牙,👍而且都好厚肉㗎。佢嘅蕃茄湯底呢都幾入味,然後仲有啲配料例如薯仔、金菇、紅薯粉等等。兩個人食真係食唔晒。因為佢條魚都算大條,差唔多都有兩至三斤。記得同朋友仔一齊share 啦😍🌟炸饅頭我哋呢就叫咗佢嘅炸饅頭做甜品🤭佢嘅饅頭本身呢好香奶味,即使炸完都食得出😍加埋煉奶呢個飯後甜品真係好👍🌟百香果沙冰男朋友就叫咗杯百香果沙冰都唔算好甜,而且百香果味都幾出👍如果食辣嘢,用嚟解辣都真係幾唔錯嘅🍴醉美島 (元朗)📍元朗鳳攸南街3號好順景大廈地下10號舖
#christne開飯日記

🌟串燒

🌟烤魚套餐

🌟炸饅頭

🌟百香果沙冰

🍴醉美島 (元朗)
📍元朗鳳攸南街3號好順景大廈地下10號舖