2024-02-19 95 瀏覽
Pizza Maru (屯門市廣場1期) (屯門)屯門屯順街1號屯門市廣場1期2樓2030-2033號舖1. 食過第二次了, 星期五係屯門嘅分店一樣要排隊,都好多人黎食,足見受歡迎🫡 所以等待需時!2. 而我encore 2 次都係佢地嘅炸雞同pizza ,pizza 係厚批, 所以3個女仔食, 其實每人最盡食到2 塊就好飽🤣 pizza 🍕 有豐富材料, 帶住膠手套袋得好津津有味, 不過我記得order 個陣想要其中一款pizza 佢就話無哂貨, 3. 叫炸雞想食另一隻款,佢又話無哂, 其實連鎖店預計食材應該做法會好成熟吧~ 希望下次會食到本身想試嘅款啦😂😁 炸雞係無骨嘅,炸粉唔算好厚, 份量都係6件左右, 3 女仔每人2 隻都好夠;4. 本來食炸雞配啤酒🍻,點知佢又話無哂beer , 所以就叫左水果酒, 飲品佢係正常水平5. 至於服務方面, 佢主要嘅waitress 都係外籍人士,english 同佢order🤣😂😂😂😂不過佢地成日都想趕人走咁, 坐唔到好耐, 好似我地阻佢收工咁, 然後我準備起身想拎番我包濕紙巾,個waitress 好心急當垃圾咁執埋, 我同友人講我包濕紙巾新開🫠
Pizza Maru (屯門市廣場1期) (屯門)
屯門屯順街1號屯門市廣場1期2樓2030-2033號舖

5. 至於服務方面, 佢主要嘅waitress 都係外籍人士,english 同佢order🤣😂😂😂😂不過佢地成日都想趕人走咁, 坐唔到好耐, 好似我地阻佢收工咁, 然後我準備起身想拎番我包濕紙巾,個waitress 好心急當垃圾咁執埋, 我同友人講我包濕紙巾新開🫠 個外籍waitress 仲笑笑口😶‍🌫️

我食過2 次都被趕客咁, 食物好食,但感覺唔太良好。 我諗過一排先會考慮幫唔幫襯😅

#屯門好西#屯門美食 中#屯門美食#hkig#hkfoodie#hkfoodblogger#tuenmunfood