幾年前已經有幫襯過依間喺火炭嘅台式餐廳,當時食過佢嘅養生花雕醉雞飯,就一試難忘🤩本身自己就好鍾意藥膳類型嘅嘢,依間嘅花雕醉雞飯同我嘅口味完全係Perfect match😋😋原來佢哋嘅花雕醉雞飯係逢星期二,四,六先有,幾年後既今日再試依然十分驚喜,花雕藥膳味超濃,雞肉好嫩滑用料選材十分有心機,lunch買跟餐有杯餐茶送,問左職員係蜜糖鐵觀音黎,一開頭對送嘅餐茶都唔抱有太大期望話晒都係跟餐送,但係估唔到超好飲😂勁重茶味甘甘地蜜糖味又唔會太甜,成個配搭勁夾有層次👍🏻👍🏻👍🏻職員好有禮貌有耐性,因為太耐冇食對每一樣嘢都好好奇🙈問咗好多問題收銀靚女都好有耐性解答態度好好👍🏻 無論係落單取餐以及食物質素感覺到十分之良好,極力推薦👍🏻👍🏻👍🏻

養生花雕醉雞拼白飯
2024-01-04
5 分鐘 (外賣自取)
養生花雕醉雞拼白飯
  • 養生花雕醉雞飯