2021-12-10 241 瀏覽
由17:50等到佢18:00開門順利walk in可以坐outside食到, 因為book枱吾知要book到幾時落完單之後, 店員送上一個酸種麵包同埋好似系(?)黑炭蒜香麵包, 淨系都包都已經好食, 外層硬更地但系裡面極軟熟!仲有配埋黑醋牛油🧈正!叫左個 炸金文不芝士, 夠哂熱辣辣, 芝士控不能不食🧀本身想試下大閘蟹果果既, 但男朋友吾食, 所以叫左松葉蟹甲羅燒蟹膏意大利飯店員超細心教我地由外到內咁食,苜先可以食到啖啖蟹肉同飯,然後要撈埋蟹膏又系另一個層次~最後就撈埋鵪鶉蛋黃!🤤果種美味非筆墨能夠形容!!!男朋友就叫左個''黃''布和牛千層麵~店員開我地有無食過千層麵, 之後就話佢地既千層麵系一塊過同出面既吾同😋總知都系好食喇!!!最後因為其實系我差吾多生日,所以叫左個甜品,個名好吸引我😂檸檬薑糖山形拿破崙,先家制冰糕,黑醋檸檬味好突出,酸酸甜甜,再加埋黑醋冰糕,又系食吾停口本身我地兩個都好怕勁甜既野食, 好彩尼個吾系死甜, 所以我地食哂☺️

落完單之後,
酸種麵包,黑炭蒜香麵包配自家制黑醋牛油
炸金文不芝士

叫左個 炸金文不芝士, 夠哂熱辣辣, 芝士控不能不食🧀
松葉蟹甲羅燒蟹膏意大利飯
果種美味非筆墨能夠形容!!!
''黃''布和牛千層麵
男朋友就叫左個''黃''布和牛千層麵~
檸檬薑糖山形拿破崙,先家制冰糕,黑醋
最後因為其實系我差吾多生日,所以叫左個甜品,個名好吸引我😂
檸檬薑糖山形拿破崙,先家制冰糕,黑醋
檸檬味好突出,酸酸甜甜,再加埋黑醋冰糕,又系食吾停口
2021-11-24
生日